Tel: +3143-4078128 / 06-29494118
Pater Kustersweg 11, Cadier en Keer View on Map

Villa Carl

De monumentale Villa Carl is in het verleden dokterswoning, klooster, wasserette en internaat geweest en doet tegenwoordig dienst als cursuscentrum en Bed & Breakfast.

Villa Carl biedt diverse cursussen aan, onder meer op het gebied van architectuur en erfgoed. De cursussen worden verzorgd door cultuurwetenschapper en historicus Bart Zwegers. Na zijn afstuderen was hij als docent en onderzoeker verbonden aan de Universiteit Maastricht. Hij doceert en publiceert onder meer over de geschiedenis van monumentenzorg. Daarnaast geeft hij cursussen en organiseert hij cultuurreizen in Frankrijk.

Behalve cursussen volgen kunt u in Villa Carl overnachten in een luxe Bed & Breakfast. U komt helemaal tot rust in ons landelijk ingerichte appartement.

Na een heerlijke nachtrust kunt U genieten van een lekker ontbijt met onder meer vers fruit, diverse broodjes, versgeperste jus d’orange en verschillende soorten beleg. Het huis is omgeven door een mooie tuin met majestueuze bomen waaronder bij goed weer het ontbijt kan worden genuttigd. De kamer is voorzien van een smaakvolle inrichting, hardhouten vloeren, een ensuite badkamer, een kleine keuken, comfortabele bedden, draadloze internetverbinding en televisie.